İSTANBUL / BAŞAKŞEHİR - BAŞAKŞEHİR AZİZ SANCAR ORTAOKULU

ÖZEL EĞİTİM SINIFIMIZ BU ÖZEL GÜN İÇİN RESİM SERGİSİ HAZIRLADI.

7 NİSAN KİŞİSEL VERİLERİ KORUMA GÜNÜ

Ara

6A Sınıfı öğrencimiz Belis Duru KALKAN tekvando branşında ilçe 2.si olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Kas

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI OKULUMUZDA BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI

Kas

Rehberlik Servisimizin hazırlamış olduğu "Teknoloji Bağımlılığı Bülten"i ne aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Ekm

"Kariyer ve Motivasyon Etkinlikleri" kapsamında Rehber Öğretmenlerimiz Sibel HERAY ve Nihat GÜL tarafından 8. Sınıflarımıza yönelik olarak "LGS'ye İlk Adım " semineri verilmiştir.

Ekm

"Kariyer ve Motivasyon Etkinlikleri" kapsamında Rehberlik Servisimiz, 17.10.2023 tarihinde 8. Sınıflarımıza yönelik olarak Kabataş Lisesi tanıtım gezisi düzenlemiştir.

Ekm

Okul Aile Birliği üyelerimize teşekkür eder,yeni dönemin hayırlı olmasını dileriz.

Ekm

Okul rehberlik servisimiz tarafından başarının anahtarı adlı çalışma yapıldı.

Eyl

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI VELİ-ÖĞRETMEN GÖRÜŞME SAATLERİMİZ

Eyl

Okul Psk.Dan. Nihat GÜL ve Sibel HERAY tarafından öğretmenlerimize eğitim ortamlarında dijitalleşmenin sosyal ve Psikolojik etkileri öğretmen semineri verildi.