İSTANBUL / BAŞAKŞEHİR - Başakşehir Aziz Sancar Ortaokulu

Rehberlik Hizmetleri

Nis

Veli Akademileri kapsamında Psikolojik Danışman Yasemin Petek tarafından velilerimize "Ergenlik Dönemi ve Ergenle İletişim" konulu seminer verilmiştir.  Velilerimizin ilgi gösterdiği seminer için Psikolojik Danışman Yasemin Petek'e ve katılım gösteren velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Veli Akademileri kapsamında okulumuzun Rehber Öğretmeni Sibel Heray, velilerimize "Sınav Döneminde Ebeveyn Olmak" konulu seminer vermiştir.

Velilerimizin yoğun ilgi gösterdiği seminer için Rehber Öğretmenimiz Sibel Heray'a ve katılım gösteren velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Rehberlik Servisimiz 5. Sınıflarımıza "Kimden, Nereden, Ne zaman ve Nasıl Yardım İsteyebilir" konulu etkinlik uygulaması gerçekleştirmiştir.

Ekm

Aziz Sancar Ortaokulu Rehberlik Servisi, 5. Sınıflarımıza Rehberlik Servisini ve Rehberlik hizmetlerini tanıttılar.

2023-2024 BAĞIMLILIKLA EYLEM PLANI